Metaal techniek

Metaal techniek – lassen

Onderhoudsservice-Janse gebruikt verschillende las-technieken (TIG, MMA en MIG/MAG) waardoor we vrijwel alle lasklussen aankunnen. Door onze kosten laag te houden kunnen wij u een zeer scherpe tarieven aanbieden.

Vraag hier uw offerte aan voor diverse lasklussen

Bewerken van auto-onderdelen

Het toevoegen van deze techniek zorgt ervoor dat we de kosten laag kunnen houden. Vaak is het mogelijk om onderdelen te hergebruiken, wat u veel geld bespaard! Zo komen metaal en autotechniek samen.

Vraag hier uw offerte aan voor uw onderdelenwensen

Metaal techniek – zagen

Bij het zagen van metaal (staal, RVS en aluminium) maken wij gebruik van een lintzaagmachine. Deze machine stelt ons in staat zeer nauwkeurig te kunnen zagen.

Vraag hier uw offerte aan voor diverse zaagklussen

Metaal techniek – draaibank

Door gebruik te kunnen maken van onze geavanceerde draaibank, kunnen wij met grote precisie zowel grote als kleine klussen aan. Wij garanderen een snelle service tegen een scherp tarief!

Vraag hier uw offerte aan voor diverse draaiklussen

Plasma en autogeensnijden

Onderhoudsservice-Janse heeft de expertise in huis voor zowel kleine als grote complexe snijklussen. Wij verzekeren een hoge snijkwaliteit en precisie, daarnaast kunt u vertrouwen op onze scherpe prijzen en levertijden!

Vraag hier uw offerte aan voor diverse snijklussen

Metaal techniek – frezen

Onze freesbank zorgt ervoor dat Onderhoudsservice-Janse frezen tot één van de meest populaire diensten mag rekenen waar vele klanten van profiteren.

Vraag hier uw offerte aan voor diverse frees klussen