BMW chiptuning zeeland

omslag dynopagina

bmw logo

BMW chiptuning Zeeland

Bent u opzoek naar een BMW chiptuning specialist? Onderhoudsservice Janse heeft dé expertise in huis om uw BMW betrouwbaar te tunen voor de beste performance en rijplezier. 

We chippen alle BMWs, inclusief de meest recente modellen.

Je vindt Onderhoudsservice Janse op de Zompe in Serooskerke.

Tijdelijk ontvangt u ook een gratis vermogensuitdraai bij chiptuning op onze eigen rollenbank. Uiteraard bent u van harte welkom om bij de vermogensmeting  van uw BMW aanwezig te zijn!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw kenteken

Opmerkingen

Reviews:

Dhr. Clement | BMW X4

Mensen die weten waar ze mee bezig zijn en ook de tijd voor je nemen om alles in prima staat af te leveren. Kortom vakmensen met een passie voor auto's!

 

Dhr. de Nooijer | BMW 123d

Vorige week mijn BMW 123d laten chippen in Serooskerke. Vriendelijke mensen daar, mijn BMW is nu een echt kanon geworden! 248 PK 453 Nm

De 4e versnelling is echt fenomenaal!

 

Dhr. Willeboordse | BMW 5 serie 525D

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik geholpen ben door Janse chiptuning.

Ik werd netjes ontvangen met een kop koffie. Hierna werd uitgelegd wat ze gingen doen. Om zeker te zijn van de tunebaarheid wordt eerst een proefrit en inspectie gedaan.

Nadat alles goed is bevonden ging de auto op de rollenbank. Dit is een extra optie die ik zelf alleen maar kan aanraden! Hierna werd de auto voorzien van nieuwe software.

De auto gaat weer op de testbank en je krijgt dan daadwerkelijk te zien wat de winst is. Hierna nog een laatste testrit om er zeker van te zijn dat alles goed is.

Ik heb nu bijna 50 PK extra en 55 NM koppel extra. Vooral het totale koppel van 505 NM goed merkbaar.

Bedankt mannen!

Chiptuning van alle merken en modellen

Onderhoudsservice Janse kan voor vrijwel alle automerken chiptuning op maat verzorgen