Autogarage

Wilt u geld besparen?

Bij Onderhoudsservice-Janse bespaart u niet op onderhoud maar wel op onderhoudskosten!

Kleine beurt

Bij onze autogarage is een kleine beurt is al mogelijk vanaf € 30,- hierbij kijken we de auto op meer dan 20 punten na. In overleg wordt de olie ververst en worden mogelijke aandachtspunten in overleg aangepakt.

Meer informatie

(Winter)banden wisselen

Heeft u nog geen winterbanden met of zonder velgen? of twijfelt u of uw winterbanden nog genoeg profiel hebben? Wij geven u graag advies en als u wilt geheel vrijblijvend een offerte. U kunt bij onze autogarage ook terecht voor het uitlijnen van uw auto en het balanceren van de wielen. Als dat in orde is rijd u auto weer heerlijk!

Meer informatie

APK keuring

De APK keuring is verplicht voor iedere auto, het controle-interval hangt af van de leeftijd en het type auto. In onze autogarage voeren wij een uitlaatgastestvmet de TEN viergasmeter of de roetmeter uit. Op die manier zorgen we voor uw veiligheid op de weg en dragen daarnaast ook een steentje bij aan het milieu.

Afspraak inplannen - APK keuring

Grote beurt

Ook voor een voordelige grote beurt bent u bij ons aan het juiste adres. Bij een grote beurt checken wij alle vitale onderdelen van de auto. Mochten er onverwachte onderhoudspunten naar voren komen, wordt er altijd eerst contact op genomen.

Meer informatie

Airco service

Door uw airco in de winter te blijven gebruiken, verlengt u de levensduur van het aircosysteem. Daarnaast zorgt de airco ervoor dat de condens sneller van de ramen verdwijnt. In onze autogarage zal uw airco gereinigd en bijgevuld worden. Zo voorkomt u hoge kosten op de lange termijn!

Meer informatie

Elektrische storing

Heeft u te maken met een elektrische storing, bijvoorbeeld in de computer van uw auto? Door geavanceerde uitleesapparatuur in onze autogarage kunnen alle automerken uitgelezen worden en op basis daarvan zullen wij de storing verhelpen. Zo gaat u weer met een gerust hart op weg.

Meer informatie

Heeft u een ander probleem met uw auto?

Neem dan nu vrijblijvend contact op en ontvang een gratis offerte

Door regelmatig onderhoud in een autogarage voorkomt u hoge kosten op de lange termijn.

De monteur inspecteert vitale motoronderdelen van de auto.